Cezinando

Cezinando har hatt stor suksess som artist og har både vunnet Spellemannsprisen og P3 Gull. Cezinando har tilstått grovt tyveri.


Cezinando

Han er aller mest kjent for hitlåtene Håper du.

. Biden vil gi russiske oligarkers verdier til Ukraina. Cezinando står bak en rekke hitsanger fra de siste åra men hans mest populære låt er uten tvil Håper du har plass som har sanket inn hele 32 millioner avspillinger på Spotify. Dyrket kjøtt fra aktører som Primeval Foods kan revolusjonere matindustrien.

Cezinando har blant annet erkjent at han i mars 2021 var med på å stjele over 50 Carl Hansen-designstoler fra en coronastengt Bjørvika-restaurant til. Europeiske kvalitetsalbum på det norske tegneseriemarkedet. Rapperen ble dømt til 120 timers samfunnsstraff etter møbel-tyverier.

President Joe Biden foreslår å overføre de russiske oligarkenes frosne verdier i Vesten til Ukraina. Cezinando er ikledd en stripete skjorte og blå jeans og har med seg en rød notatblokk i retten. Cannes-aktuelle Kristoffer Borgli viser frem både Cezinando og møbeltyverier i ny spillefilm.

På spørsmål fra rettens administrator Helen Andenæs Sekulic om han erkjenner å ha begått. Mandag møtte artist Kristoffer Cezinando Karlsen i Oslo tingrett i en såkalt tilståelsessak. 2022 1441 Oppdatert 28.

DETTE ER SAKEN. Han er siktet for fem tyverier av designmøbler og interiør og må møte i Oslo tingrett i en tilståelsessak 16. Påtalemyndigheten mente Cezinando burde dømmes til 120 dagers fengsel mens forsvarer Mette Yvonne Larsen argumenterte for 30 timers samfunnsstraff.


Cezinando Sot


Cezinando Kjekke Gutter Artister


Cezinando


Cezinando


Cezinando Musikk T Skjorte


Cezinando


Kristoffer Cezinando Foto I Video V Instagram


Cezinando


Cezinando


Cezinando


Cezinando Kjendiser


Cezinando Musikk


Cezinando And Unge Ferrari Stig Brenner Unge


Cezinando


Cezinando Kjekke Gutter Artister


Video Cezinando Botanisk Hage Tvangsnytt No Botanisk Hage Hage Videoer


Cezinando Musikk Kjaerlighet


Cezinando Tatoveringer Tatovering Liten


Cezinando Kjendiser

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel